משלוח חינם בכל קנייה באתר!

Laboratory diamonds
ליהלומי מעבדה

משלוח חינם בכל קנייה באתר!

מדיניות הפרטיות ותנאי שימוש

ניווט מהיר

מדיניות פרטיות

אנו, אליהו יהלומים ו/או מי מטעמנו (“העסק” או “אנו” או “אנחנו“) מכבדים את פרטיות המשתמשים שלנו באתר האינטרנט של העסק בכתובת  https://diamonds.webbed.digital (“האתר“), ולכן מביאים בפניך (“משתמש/ת” או “אתה“) מדיניות פרטיות זו, המתארת את המידע שאנו אוספים וכיצד אנו משתמשים בו ומשתפים אותו ואשר מהווה חלק בלתי נפרד מתנאי השימוש באתר https://diamonds.webbed.digital/privacy-policy.

מדיניות פרטיות זו חלה על כל המידע שהעסק אוסף, באמצעות השירותים הניתנים דרך האתר (“השירותים“). במידה ואינך מסכים לתנאי מדיניות פרטיות זו, אנחנו מבקשים ממך לא למסור מידע אישי או להפסיק את השימוש באתר, אולם במקרה זה ייתכן ולא נוכל לתת את השירותים או חלק מהם.

מדיניות פרטיות זו מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד אולם מתייחסת לגברים ולנשים כאחד.

כותרות הסעיפים במדיניות פרטיות הינן מטעמי נוחות בלבד ואין בהן כדי להשפיע על פרשנות מדיניות הפרטיות.

1. סוגי המידע האישי שאנו אוספים והמטרות לאיסוף המידע:

אינך נדרש על פי חוק למסור לנו את המידע אודותיך ומסירתו תלויה ברצונך והסכמתך.

אנו שומרים על מידע אישי הנדרש לנו כדי לתמוך בפעילות העסקית השוטפת שלנו והכל בהתאם למדיניות פרטיות זו. בנוסף, אנו ממשיכים לשמור על המידע האישי שלך כנדרש על פי חוק לצורך יישוב סכסוכים, היערכות והגנה מפני תביעות משפטיות ולצרכים משפטיים אחרים. המידע האישי שלך יישמר במאגר מידע של העסק אשר עשוי להיות מוחזק ומנוהל עבורה גם על-ידי צד שלישי. הנך מסכים כי פרטים מסוימים אשר תמסור באתר יישמרו במאגר מידע המנוהל על ידי העסק.  מאגר המידע של העסק רשום על פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ”א-1981 “מאגר המידע” או “חוק הגנת הפרטיות“), והעסק פועל בהתאם לחוק האמור ולכל דין רלבנטי. הפרטים אשר יישמרו במאגר המידע הינם, בין היתר, שם פרטי, שם משפחה, כתובת למשלוח וכתובת לחיוב (ככל שאינן זהות) ומספר טלפון.

כגולש רשום, יש לך את האפשרות להסיר (opt out) את היוזר שהקמת באתר ו/או לבקש להסיר את עצמך מרשימת התפוצה ובכך לא לקבל כל אמצעי דיוור אחר הכוללים מידע שיווקי מהעסק, לשם כך עליך ללחוץ על אפשרות ההסרה בכל אחד מאמצעי המשלוח (הודעה בטלפון הנייד ומייל אלקטרוני) על מנת להסירו באופן פרטני או באמצעות פנייה בבקשה להסרה מרשימת התפוצה לכתובת האימייל [email protected].

    • מידע אישי שאת/ה מוסר/ת לנו

מידע זה כולל בין היתר, שם, פרטי קשר, כתובת, טלפון וכל מידע אישי אחר שאתה מוסר לנו בעת השימוש באתר, במסגרת השירותים או בכל פניה אחרת לעסק. אנא הקפד על מסירת פרטים נכונים ומלאים. ככל שיחולו שינויים במידע האישי אותו מסרת והוא עדיין רלוונטי לצורך קבלת השירותים, הנך מתבקש לעדכן אותנו. לאחר ביצוע הזמנה באתר, נשתמש בפרטי ההתקשרות שהזנת על מנת לשלוח לך את המוצר.

העסק אוסף מידע זה על מנת לתת את השירותים המוצעים באתר או בהתאם לאמור במדיניות פרטיות זו.  

ככל שהנך מוסר מידע אישי עבור צד שלישי אתה מתחייב בזאת כי הנך מוסמך ובעל הרשאה כדין למסור את המידע אישי אודות אחר וכי מסירת המידע נעשתה לאחר קבלת הסכמתו למסירת המידע לעסק בהתאם למדיניות פרטיות זו, והדבר אינו פוגע בזכויות של צד שלישי ו/או בפרטיותו.

העסק ישתמש במידע האישי שמסרת לצורך מתן השירותים המבוקשים על ידך.

העסק רשאי, אך לא חייב, לעשות שימוש לרבות פרסום באתר העסק, בהמלצות ותגובות שנכתבו באתר ו/או בפרופיל העסק ברשתות החברתיות (“תגובה ו/או המלצה“). יודגש כי מידע זה עשוי לכלול את כל המידע המופיע לצד התגובה ו/או ההמלצה לרבות פרטים אישיים כגון תמונה, שם פרטי ושם משפחה של מפרסם התגובה ו/או ההמלצה. בפרסומך תגובה ו/או המלצה הנך מסכים לפרסום פרטיך ומוותר על כל טענה ו/או דרישה ו/או תביעה כלפי העסק ביחס לשימוש של העסק בתגובה ו/או המלצה כאמור לעיל, בכפוף לתנאי מדיניות פרטיות זו.

    • הרשמה לניוזלטר/דיוור ישיר

ככל שנרשמת לקבלת ניוזלטר מההעסק, אנו נשלח אליכם מדי פעם ניוזלטרים ו/או הודעות ו/או דברי פרסומת, ובהם עדכונים על אירועים חדשים של העסק בהתאם לתחומי העיסוק של האתר ושאנו חושבים שאתם עשויים למצוא בהם עניין.

סימון ה-V בתיבה המיועדת לכך, מהווה הסכמה לקבלת דברי פרסומת בהתאם להוראות סעיף 30א לחוק התקשורת (בזק ושירותים), התשמ”ב-1982. בכל עת תוכלו לבחור לחדול מלקבל הודעות אלו וזאת באמצעות לחיצה על קישור “הסרה” באחת מתכתובות האימייל שהגיעו אליך מהעסק או באמצעות פנייה בבקשה להסרה מרשימת התפוצה לכתובת האימייל [email protected] .

    • תשלומים

בחלק מהשירותים שמציע העסק, ניתן לבצע תשלומים דרך האתר ובאמצעות לינק חיצוני מאובטח לרכישה. לצורך ביצוע תשלום תועבר לאתר מאובטח ותידרש למסור מידע אישי, לרבות שמך המלא, כתובת, דרכי ההתקשרות, כתובת דואר אלקטרוני ועוד. הנתונים שתמסור, למעט פרטי כרטיס אשראי שלא ישמרו כלל, יישמרו במאגר המידע של העסק ועל פי הוראות הדין הרלוונטיות.

    • מידע אישי שאנחנו אוספים באופן אוטומטי

עם כניסתכם לאתר יאסוף מידע אנליטי וסטטיסטי אודות השימוש שלך באתר כפי שיפורט להלן. מידע זה נאסף לצורך תחזוקה  וניהול יעיל של האתר וכן לצורך למידה על העדפות המשתמשים, למידה על ליקויים או ביצועים של אתר.

    • “עוגיות” (Cookies)

“עוגיות” (Cookies) הן קבצי טקסט, שהשרת יוצר ומעביר אותה לדפדפן שלך ששומר אותם בזיכרון המחשב. חלק מ”העוגיות” יפקעו כאשר תסגור את הדפדפן ואחרות נשמרות על גבי הכונן הקשיח במחשב שלך. “העוגיות” יכולים להכיל מידע מגוון כדוגמת הדפים שבהם ביקרת, משך הזמן ששהית באתר, מהיכן הגעת אל האתר, דפים שצפית בהם באתר, מידע שאתה מבקש לראות בעת הכניסה לאתר ועוד.

בעת השימוש באתר ו/או השירותים, העסק עשוי להשתמש בטכנולוגיות מקובלות בענף כגון “עוגיות” (Cookies) או טכנולוגיות דומות (יחד “קבצי עוגיות“), המאחסנות מידע מסוים על המכשיר שלכם.

      • קבצי עוגיות טכניות (הכרחיות) או “עוגיות דפדפן”– אשר נחוצות לתפעול האתר ומאפשרות העלאת תוכנות מסוימות ומשפרות  את חוויית המשתמש שלכם, כגון העלאת דפים בצורה מהירה יותר, מילוי אוטומטי של שדות, שמירת שפת האתר ועוד. המידע הנאסף על ידי קבצי עוגיות אלה נשמר באופן אנונימי.
      • קבצי עוגיות צד שלישי- המאפשרים לצדדים שלישים שאנו עובדים עמם לגשת למידע שנאסף באמצעות קבצי עוגיות המותקנות באתר לצרכי: (א) פרסום (הצגת מודעות מותאמות), לרבות על ידי קבצי עוגיות של מדיה חברתית (Facebook, Twitter) על ידי התקנת יישומי plug-in; (ב) מיקוד מחדש (הצגת מודעות בעלי תוכן דומה לאלה שהראית בהם עניין או על מנת למדוד את יעילותם אל קמפיינים שיווקיים (שלנו או של צדדים שלישיים); ו-(ג) ניתוח סטטיסטי של בחירותיך ופעולותיך באתר, כגון תדירות השימוש באתר, באילו דפים ביקרו המשתמשים ובאילו אתרים ביקרו לפני כניסתם לאתר, זאת על ידי שימוש בכלים של צדדים שלישים לרבות ב-Google Analytics.

כלים אלו הינם כלי ניטור הפעולות באתר או באתרים אחרים על בסיס מידע אנונימי בלבד. רוב הדפדפנים יאפשרו לך למחוק קבצי עוגיות מהכונן הקשיח של המחשב שלכם, לחסום קבלת קבצי עוגיות, או לקבל אזהרה לפני שקבצי עוגיות מאוחסנות אולם הדבר עלול למנוע ממך את הצגת האתר בצורה המיטבית וייתכן שלא תצליחו להשתמש במלוא השירותים ו/או הפונקציות באתר. בנוסף, חווית המשתמש שלכם עלולה להיפגע. לפרטים נוספים כיצד למחוק או לחסום קבצי עוגיות, אנא פנה לאפשרויות העזרה בדפדפן שלך.

למען הסר ספק, כל מידע סטטיסטי אשר קשור או מקושר למידע אישי ייחשב למידע אישי, כל עוד זיקה זו מתקיימת.

2. מטרות איסוף ושימוש במידע:

העסק ישתמש במידע האישי שמסרת ו/או במידע הסטטיסטי שנאסף אצלו על ידו ו/או על ידי צדדים שלישיים, על מנת לאפשר לך להשתמש באתר וליהנות מהתכנים באתר ו/או השירותים, כמו גם לצורך שינוי ושיפור התכנים והשירותים באתר והתאמתם להעדפות המשתמשים באתר, כפי שמשתקף מניתוח המידע הסטטיסטי שנאסף על ידי העסק, לרבות לגבי הרגלי השימוש של המשתמשים. בנוסף, העסק ישתמש במידע הסטטיסטי לניתוחים עסקיים של העסק ולצרכי שיווק, והכל בהתאם למדיניות פרטיות זו.

העסק ישתמש במידע שמסרת או במידע שנאסף אצלו, בהתאם למטרות כאמור במדיניות פרטיות זו או  כל מטרה אחרת המפורטת בתנאי השימוש ו/או באתר עצמו.

3. מסירת מידע לצד שלישי:

העסק לא יעביר לצדדים שלישיים את המידע האישי והמידע הסטטיסטי שנאסף עליך באתר אלא באחד המקרים המפורטים להלן, ולא יהיו לך כל טענה או דרישה כלפי העסק לעניין מסירת פרטיך כאמור:

    • אם העסק ביקש את רשותך, ואת/ה נתת את הסכמתך המפורשת לכך;
    • אם מסירת המידע האישי היא לשלוחים של העסק ו/או לפועלים מטעמה, לרבות נותני שירותים של העסק, לצורך מתן השירותים ו/או תפעול האתר ו/או תפעול הפעילות השיווקית של העסק (למען הסר ספק – חברת המשלוחים ו/או ספקי אבנים),
    • לתאגידים הקשורים לעסק ובעלי השליטה בו (ככל וישנם), לרבות חברות אם, חברות בת וחברות שבשליטתן (ככל וישנם);
    • כדי לזהות, למנוע או לטפל בבעיות אבטחה או בעיות טכניות וכן במצבים שבהם נעשה שימוש באתר על ידי מי שנחזה כי אינו מורשה להשתמש בשירותים וזאת כדי למנוע הונאות והתחזות;
    • אם תבצע באתר פעולה אשר לדעת העסק עומדות בניגוד לדין או בניגוד לתנאי השימוש;
    • על מנת למלא אחר כל דין, לרבות בתגובה להליך משפטי, צו גילוי או בקשה של בית משפט או כל ערכאה מוסמכת או רשות אחרת, המורה לעסק למסור את פרטיך או המידע האישי אודותיך לידי בית המשפט או הערכאה או רשות מוסמכת אחרת או לידי צד שלישי כלשהו;
    • במקרה של מחלוקת, טענה, תביעה, דרישה או הליכים משפטיים בינך לבין העסק ו/או מי מטעמו.

בנוסף, העסק עשוי להעביר מידע סטטיסטי שאינו מזהה אותך אישית, בתמורה או שלא בתמורה, לצדדים שלישיים המצויים עמה בקשרים עסקיים או אחרים, לרבות חברות העוסקות בניתוח מידע סטטיסטי אנונימי כאמור לצורך שיפור השירותים המוצעים באתר, חווית המשתמש באתר או לצרכים אחרים, לפי שיקול דעתו הבלעדי של העסק.

למרות האמור לעיל, העסק עשוי להשתמש ולשלוח מידע שהוא מקבל לקבלני משנה הנמצאים במדינות שאינן מדינתך. עם זאת, ידוע לך שייתכן שרמת ההגנה על המידע אינה גבוהה בחלק מהמדינות כפי רמתה במקום מגוריך או עסקיך. כמו כן, העסק עשוי להעביר את מאגרי המידע שלו המכילים מידע אם ימכור את כולו או חלק ממנו לאחר וללא צורך בקבלת אישור נוסף.

האתר משתמש במערכת הסליקה של חברת ישראכארט ולכן כל מידע שניתן בדף הסליקה כפוף למדיניות הפרטיות של מערכת הסליקה ויש לקרוא אותו בעיון.

4. קישורים לאתרי אינטרנט של צדדים שלישיים

הגלישה באתרים של צדדים שלישיים המופיעים בהפניות מתוך האתר, הינה באחריותך הבלעדית. אתרים מקושרים אלו מסופקים לנוחותך בלבד והעסק אינו אחראי לזמינות של אתרים אלה או למדיניות איסוף המידע שלהם. מדיניות הפרטיות של אתרים שלישיים אינה קשורה לאתר ובאחריות הגולש להתעדכן בה לפני השימוש באתרים אלה.

5. הגבלת אחריות

הנך מצהיר שהמידע שסיפקת לעסק הוא שלם ומדויק, וניתן על ידך מרצון ומדעת. כמו כן, הנך מאשר בזאת ומסכים שהשימוש שהעסק עושה במידע אינו מהווה הפרה של זכות לפרטיות וגם לא של אף זכות אחרת, ומוותר בזאת על כל טענה, תלונה או עילת תביעה ביחס להפרה, פגיעה בך או בכל מי מטעמך לרבות בזכותך לפרטיות, כתוצאה מאיסוף מידע ושימוש בו בהתאם למדיניות פרטיות זו, ומשחררים את העסק מכל אחריות לכל נזק, ישיר או עקיף, כספי או אחר, שעלול להיגרם לכם או לצדדים שלישיים בעקבות מסירה ואיסוף המידע והשימוש בהתאם למדיניות פרטיות זו.

6. אבטחת מידע

העסק עושה מאמצים כדי לאבטח את האתר, השירותים והמידע האישי של המשתמשים בשירותיה. העסק מיישם נהלים ומערכות מקובלים בענף לאבטחת המידע האישי של המשתמשים ולמניעת שימוש בלתי מורשה במידע זה. אלה אומנם מקטינים את הסיכונים לחדירה בלתי-מורשית למערכות המחשוב של העסק ולשרתיו, אולם העסק אינו יכול להבטיח כי אלה יספקו הגנה מוחלט מפני פריצה ו/או גישה לא מורשית כאמור.

7. קטינים

ככלל, השירותים מיועדים למשתמשים מעל גיל 18. אם אתה (או הורייך או אפוטרופוס אחר מטעמך) אינך מסכים לתנאי השימוש של האתר ו/או למדיניות פרטיות זו, כולם או חלקם, הנך מתבקש להימנע מלעשות כל שימוש באתר לכל מטרה שהיא.

8. זכות עיון במידע

בהתאם להוראות הדין, יש לך את הזכות לעיין במידע הנאסף אודותיך במסגרת השימוש באתר והמצוי במאגר המידע של העסק. כמו כן, יש לך הזכות לבקש מהעסק לתקן מידע שאינו נכון, שלם או מדויק או לבקש למחוקו, והכל בכפוף לחריגים שבדין. כדי לממש זכות זו אנא פנה אלינו בכתובת הדוא”ל הבאה: [email protected] ואנחנו נפעל על מנת להשיב לכם בתוך זמן סביר.

שים לב כי מחיקה של מידע זה ממאגרי המידע של העסק איננה מונעת שימוש במידע שאינו מזהה אותך אישית שנאסף לפי האמור לעיל. אתה מודע כי מחיקת המידע משמעה שלא תוכל לשחזר את המידע ולעשות שימוש במידע שנמחק במידה ותתחרט על בקשת המחיקה המועד מאוחר יותר.

העסק יסיר את הנתונים ממאגר המידע תוך זמן סביר. למרות בקשת המחיקה, העסק שומר לעצמו את הזכות לשמור מידע מסיבות משפטיות, בהתאם להוראות החוק.

9. שינויים במדיניות הפרטיות

העסק רשאי לשנות מעת לעת את הוראות מדיניות הפרטיות ללא מסירת הודעה מוקדמת או צורך בקבלת אישור המשתמשים. מדיניות הפרטיות החדשה תיכנס לתוקף מיד עם עדכונה באתר. על אף האמור, ככל ויבוצעו במדיניות זו שינויים מהותיים תפורסם על-כך הודעה באתר.

10. צור קשר

לשאלות ביחס למידע האישי שלך או לגבי מדיניות הפרטיות שלנו, אנא פנה/י אלינו בכתובת דוא”ל: [email protected] .

מדיניות משלוחים

האחריות לדיוק בהזנת הכתובת חלה על הלקוח

  1. העסק איננו מתחייב כי תעמוד לרשותו האפשרות לבצע משלוח עבור כל מוצר ו/או בכל עת והמענה בעניין זה יתבצע בהתאם להזמנה.
  2. משלוח המוצר ייעשה באמצעות שליחים של העסק או שירות שליחים חיצוני מבוטח, לפי שיקול דעתו של העסק. 
  3. אנא שים לב כי דמי המשלוח משתנים בהתאם לאזורי החלוקה. העסק שומר לעצמו את הזכות לעדכן את גובה דמי המשלוח ו/או את אזורי החלוקה כאמור מעת לעת על פי שיקול דעתו הבלעדי, ואיננו מתחייב להודיע מראש על שינוי ו/או עדכון כאמור.
  4. בעת מסירת המשלוח, העסק שומר לעצמו את הזכות לדרוש הצגת תעודה מזהה שלך על מנת לוודא את זהותך כתנאי למסירה וכן לדרוש את חתימתך. במידה ולא תעמוד לרשותך תעודת זהות ו/או אמצעי זיהוי אחר כנדרש, העסק שומר לעצמו את הזכות להחזיר את המשלוח לבית העסק (כאמור דלעיל) ולחייבך עבור המשלוח באופן מלא.
  5. העסק עושה את מירב המאמצים ויעשה ככל שביכולתו למנוע עיכוב, שנמצא בגדר שליטתו, על מנת שמוצריו יסופקו מהר ככל הניתן מרגע אישור ההזמנה. אולם, יחד עם זאת, בכל מקרה ומכל סיבה שהיא, העסק אינו מתחייב על זמן הגעת המשלוח ליעדו מרגע ביצוע ההזמנה.
  6. במידה ונמצא פגם במוצר אשר נשלח אליך, עליך לפנות לעסק לצורך קבלת מענה לפי נסיבות העניין.
  7. העסק משתדל לשלוח לך מוצר שיתאים לצרכים שלך, אך הוא איננו יכול להבטיח שהמוצר יתאים במלואו לצרכיך. אשר על כן, אין לעסק שום אחריות על כל שימוש במוצר ו/או במוצרים הנלווים מעבר להוראות האמור בתנאי שימוש אלו או בכל דין.
  8. פריטים שהתמורה עבורם שולמה באמצעות אתר זה יכולים להיות מסופקים בשטח מדינת ישראל בלבד.
  9. המשלוח כלול במחיר המוצג באתר. המשלוח יסופק עד 20 ימי עסקים.

**על אף מועדי המשלוח המצויינים לעיל, ייתכן עיכוב למשלוחים המיועדים לאזורים חריגים: יישובי רמת הגולן, גבול הצפון, יישובי המגזר הערבי, יישובי בקעת הירדן, יישובי עוטף עזה, אילת, ים המלח ויישובי הערבה. בתקופות שקודמות לחגים ובמהלך החגים ייתכנו עיכובים בזמני המשלוח. יום ההזמנה אינו נחשב למניין ימי המשלוח. **

  1. במידה וחברת השליחיות לא מגיעה לאזורים מסוימים, החבילה תשלח בדואר רשום של דואר ישראל וייקח לה מספר ימים להגיע בהתאם למדיניות דואר ישראל בכתובת למשלוח שציינת בעת ההזמנה.
  2. במידה והזמנתך לא התקבלה בתוך המועדים המפורטים לעיל, הנך מתבקש ליצור איתנו קשר במיידי בטלפון מספר: 054-688-8117.
  3. עם קבלת הזמנתך, הנך מתבקש לבדוק בקפידה את תוכן החבילה. אם ישנם הבדלים כלשהם בין הזמנתך לבין הפריט שקיבלת, הנך מתבקש ליצור איתנו קשר במיידי בטלפון מספר: 054-688-8117.

תנאי שימוש

ברוכים הבאים לאליהו יהלומים, התפקיד שלנו הוא לוודא שתזכו לחוויה הטובה ביותר שאפשר בדרך לבחירת היהלום המושלם עבורכם. אנו שמחים שבחרתם בשירותים שלנו ומקווים לראותכם כאן שוב. אנו מודים לכם על השימוש בשירותינו.

הקדמה:

כמו כן, תנאי השימוש כפי שיפורטו להלן ובהם ניתן לכלול גם את מדיניות הפרטיות, מדיניות ביטולים והחלפות, מדיניות עוגיות ומדיניות משלוחים (להן ביחד: “תנאי השימוש“), חלים על אתר האינטרנט המופעל על ידי אמנון יוסופוב (להלן: “אנחנו” או “העסק”) ממוקם בכתובת האינטרנט https://diamonds.webbed.digital (להלן: “האתר“) והוא יצירה המוגנת בזכויות יוצרים והשייכת לעסק באופן בלעדי.

בית העסק ממוקם ברח׳ רוטשילד 23, ראשון לציון.

לעניין תקנון שימוש זה, כל אדם אשר יבצע גלישה באתר, לכל עניין שהוא, יוגדר כ“גולש”. כמו כן, לעניין תקנון זה, כל אדם אשר ביצע רכישה של מוצר דרך האתר ו/או בכל דרך אחרת, יוגדר כ”לקוח“. לפיכך, השימוש באתר זה, בכל דרך, בין אם דרך מחשב אישי, טלפון נייד או כל אמצעי אלקטרוני אחר, ייחשב כהסכמה מצדך לכל התנאים, ההודעות וההתניות המופיעים בתנאי שימוש אלו, ולפיכך תנאי השימוש המפורטים להלן יהוו את ההסכם אשר יהיה בתוקף בעת שהנך עושה שימוש באתר זה. אנא הקפד לקרוא היטב את תנאי השימוש להלן לפני המשך הגלישה באתר, תנאי השימוש מהווים הסכם מחייב בינך לבין העסק.

מובהר בזאת כי תנאי שימוש אלה קובעים את התנאים וההתניות המחייבים מבחינה משפטית והמסדירים את השימוש שלך (היינו, של הגולש או הלקוח) באתר. על ידי גישה ו/או שימוש באתר, אתה מקבל תנאים אלה. עצם רכישת מוצר באתר תהווה הצהרה מצד הלקוח כי קרא את הוראות תנאי שימוש אלו, הבין אותן והסכים להן והנך מצהיר בזאת כי הסכמת לתנאי שימוש אלו במלואם. תנאים אלו מהווים חוזה מחייב בינך לבין העסק.

אם אינך מסכים לכל ההוראות של תנאים אלה, אינך רשאי לעשות כל שימוש באתר ואתה מתבקש שלא לעשות כן.

מדיניות הפרטיות של העסק (להלן: “מדיניות הפרטיות“) מפורסמת באתר והינה חלק בלתי נפרד מתנאי השימוש. ניתן למצוא את מדיניות הפרטיות בלחיצה כאן אנא הקפד לקרוא היטב גם את מדיניות הפרטיות בטרם השימוש באתר.

עליך להיות בן 18 לפחות בכדי להשתמש בשירותים הניתנים על ידי האתר. על ידי שימוש, גלישה או התקשרות דרך האתר, אתה מצהיר כי אתה בן 18 לכל הפחות. לחילופין, קיבלת אישור מהורה ו/או אפוטרופוס להשתמש בשירותים של האתר והשימוש שלך בשירותים אינו מפר כל חוק או תקנה או כל התחייבות אחרת. אנו עשויים לבקש בכל עת מידע נוסף בכדי לאשר את גילך. בנוסף, כל מידע אישי שיישלח על ידי ילדים מתחת לגיל 16 לא יאוחסן ביודעין על ידינו.  

הפרת תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות עלולה להביא להפסקת אפשרות שימושך באתר, נקיטת הליכים משפטיים, ו/או שימוש באמצעים משפטיים אחרים נגדך, בין על ידי העסק ובין על ידי כל רשות ו/או גורם מוסמך אחר.

תנאי השימוש והאתר מנוסחים בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד אולם הם, וכן תוכן האתר, מתייחסים לגברים ולנשים כאחד.

כותרות הסעיפים בתנאי השימוש הינן מטעמי נוחות בלבד ואין בהן כדי להשפיע על פרשנות תנאי השימוש.

  1. תנאי התקשרות
    • הוראות כלליות:
      • האתר נועד אך ורק לרכישות לצורכי שימוש אישי בלבד, ובכלל זה לצורך הענקת מתנות, ולא לרכישות בעלות מאפיינים מסחריים. העסק שומר לעצמו את הזכות שלא לכבד ו/או לבטל הזמנות ו/או רכישות אשר לעניות דעתו של העסק ועל פי שיקול דעתו נעשו למטרות מסחריות ובכלל זה מכירות סיטונאיות, מכירות קמעונאיות, או מכירות לצדדים שלישיים כלשהם והוא ינקוט בכל האמצעים החוקיים העומדים לרשותו כנגד מפרי זכויותיו.
      • האתר משמש לביצוע הזמנות של תכשיטים המשובצים במגוון של יהלומים ולרבות מוצרים נלווים (להלן: “המוצר“) – בתנאי השימוש אלו, פעילות שבה הלקוח ו/או הגולש פועלים בפועל בכדי לרכוש את המוצר תכונה “ביצוע ההזמנה“.
      • המוצרים אותם ניתן להזמין דרך האתר הינם המוצרים המופיעים באתר בעת ביצוע ההזמנה. מחיר המוצר ועלות השילוח הינו כפי שפורסם באתר ו/או כפי שנמסר על ידי נציג טלפוני מטעם העסק (להלן: “הנציג הטלפוני“) במועד ביצוע ההזמנה וכולל מע”מ כדין.
      • העסק שומר לעצמו את הזכות, לשנות מעת לעת ועל פי שיקול דעתו הבלעדי, את היצע המוצרים המוצעים באתר ואת מחיריהם, ללא כל הודעה מוקדמת, לרבות להפסיק באופן זמני או קבוע מכירת מוצר מסוים באמצעות האתר.
      • אתה מצהיר בזאת כי הינך מודע לכך שיתכנו הבדלים במבצעים המוצעים למימוש באיסוף עצמי לבין מבצעים המוצעים למימוש באמצעות משלוח.
      • תמונות המוצרים באתר נועדו להמחשה בלבד. ייתכנו הבדלים בין התמונות המוצגות באתר, לבין המוצרים המסופקים ו/או המוצעים בפועל על ידי העסק.
      • ידוע לך כי השימוש באתר כפוף לכל החוקים והתקנות החלים עליך בהתאם לתנאי שימוש אלה ואתה מתחייב שלא להפר כל חוק ו/או תקנה בקשר עם השימוש באתר ובשירותיו, לרבות הפרת חוקי מדינת ישראל. כמו כן, הנך מתחייב שלא לבצע ו/או לנסות לבצע בדיקה ו/או בחינה של רגישות של המערכת, או לפצח אמצעי אבטחה או אימות, או להתערב או להפריע למערכות ו/או רשתות המחוברות לשירות או להפר את החוקים, תקנות, מדיניות או תהליכים של מערכות ו/או רשתות אחרות והנך מתחייב שלא להשיג או לנסות להשיג גישה לא מורשית לשירות, ללקוחות אחרים באתר, מערכות מחשבים ורשתות תקשורת המחוברות לאתר העסק על-ידי כל אמצעי אחר.
      • המחירים המופיעים באתר נקובים בשקלים חדשים (ש”ח) וכוללים מע”מ (לפי שיעורו הנוכחי). לאחר הוספת פריט/ים לסל הקניות וסיום תהליך בחירת פריט/ים מוצג ברשימת סל הקניות כל מוצר ומחירו. מחיר המשלוח, ככל שתבחר באופציה זו, יופיעו בנפרד בסל הקניות.
      • לאחר שאישרת את הזמנתך, באמצעות השימוש באפשרות “ביצוע הזמנה”, תועבר הזמנתכם לעסק לשם ביצועה. החל מרגע אישור ההזמנה, כאמור, ההזמנה לא ניתנת לשינוי ו/או ביטול על ידך. הזמנתך תאושר באמצעות משלוח הודעת דואר אלקטרוני שתגיע לכתובתך עד 24 שעות ממועד אישור ההזמנה. אם הפריטים שהזמנת אזלו מהמלאי, למרות שהם מופיעים באתר, או שחברת כרטיסי האשראי לא אישרה את חיובך, לא יהיה העסק חייב לספק לכם את הפריטים שהזמנתם. במקרה זה, הודעה מתאימה תישלח לכתובתך וכרטיסך לא יחויב. אשור הזמנה כפוף לאשור תנאי תנאי שימוש אלו.
    • הוראות ספציפיות למשתמשים רשומים:
      • בנוסף להוראות הכלליות המפורטות לעיל ולהלן, הנך מודע כי שחזור שם המשתמש והסיסמה יכול גם הוא להתבצע בפנייה טלפונית או באמצעות דואר אלקטרוני לכתובת: [email protected].
      • לשם הכניסה כמנוי לאתר או לכל פלטפורמה אחרת שנתמכת על ידי האתר, יש להשתמש בשם המשתמש והסיסמה האישיים שלך, שנבחרו על ידך או נתנו לך על ידי נציג ההעסק. העסק רשאי לקבוע, מעת לעת, דרכי זיהוי נוספות או אחרות.
      • חל איסור מוחלט על מסירת שם המשתמש והסיסמה לצדדים שלישיים. שמור על שמות המשתמש והסיסמאות בסודיות כדי למנוע שימוש לרעה בהן. הקפד להחליף את הסיסמאות בתדירות גבוהה ככל האפשר, ובכל מקרה אחת לשישה חודשים לפחות. זכור: ככל שתחליף את הסיסמאות לעתים תכופות יותר, כך תטיב את ההגנה על המידע שלך.
      • האחריות לכל שימוש שייעשה בחשבונך (לרבות בחשבונות של מי מטעמך שנפתחו לבקשתך) – בין אם כתוצאה ממסירת פרטיך לצד שלישי כלשהו ובין אם לאו – חלה עליך והעסק לא יישא בכל אחריות או חבות עקב שימוש כאמור. היה וסבר העסק בתום לב, כי הקמת חשבון באמצעות פרטי זיהוי של אדם אחר, הרי שבכך הנך חושף את עצמך לאחריות פלילית ו/או אזרחית.
      • לכל משתמש האפשרות להקים חשבון אחד בלבד, והקמת חשבונות נוספים אסורים בהחלט.
      • אינך רשאי להעביר או להמחות את זכויותיך או להאציל את חובותיך על-פי החשבון, ללא הסכמה מוקדמת בכתב מהעסק. עליך לדווח לנו באופן מיידי על כל שימוש בלתי מורשה בסיסמתך או בחשבונך ובכלל זה בקשר לכל פריצת אבטחה. העסק לא יהא אחראי לכל אבדן או נזק שנגרמו כתוצאה מחוסר יכולתך לעמוד בתנאים אלה או משימוש בלתי מורשה בסיסמתך או בחשבונך, או עקב פריצת אבטחה. במקרים האמורים, יתכן כי תחוב בנזקים שנגרמו לעסק או לאחרים.
      • מידע נוסף הנוגע לרישום ולמידע שנאסף עקב הרישום ויצירת החשבון מצוי במדיניות הפרטיות.
  1. פנייה לצורך יצירת קשר עם העסק
    • כדי ליצור קשר עם העסק לביצוע פנייה בגין התייעצות ו/או הזמנה ו/או לכל צורך אחר (להלן: “הפנייה“), נבקש ממך למסור מידע מסוים ופרטים אודותייך. אתה מצהיר ומתחייב כי: (א) כל פרטי הרישום הנדרשים שאתה מוסר הם אמיתיים ומדויקים; (ב) אתה תשמור על דיוק המידע כאמור.
    • אנו שומרים לעצמנו את הזכות לסרב למתן מענה עבור פניות מסוימות, מכל סיבה שהיא ו/או להגביל את מספר הפניות שאתה יכול לפתוח והכל לפי שיקול דעתנו המוחלט. כמו כן, ייתכן ונבקש ממך מידע נוסף בעתיד.
    • חל איסור על מסירת מידע כוזב בזמן הפנייה. כמו כן, חל איסור לבחור שם גולש שהינו מגונה, פוגעני או מנוגד בכל דרך שהיא לתנאי השימוש ולתקנת הציבור. במידה ונמסרו על ידיך פרטים שגויים באתר ו/או פרטים של גולש אחר, אתה תהיה בעל האחריות הבלעדית להשלכות אשר ינבעו כתוצאה משגיאה זו.
    • העסק לא יישא באחריות בגין כל הפסד או נזק הנובע משימוש בלתי מורשה בפרטים שלך או של גולש אחר. אתה מתחייב לשפות ולפצות אותנו בגין כל שימוש פסול או בלתי חוקי באתר, לרבות כל אימייל שנשלח מהשימוש שלך באתר, ובגין כל חוב שהצטבר או מיסים החלים בעקבות רכישה שביצעת באתר שלא בהתאם למוסכם על פי תנאי שימוש אלו או על פי כל דין.
    • איננו משגיחים על הנדון ואיננו יכולים להבטיח שאנו נדע על כל שימוש בלתי נאות באתר או בשירותים או שנוכל למנוע שימוש כאמור. לכן, אם נסבור, לפי שיקול דעתנו הבלעדי, כי התרחשה הפרה של תנאי השימוש הללו או כי התרחשה כל התנהגות בלתי חוקית או בלתי נאותה, אנחנו נוכל לנקוט בכל פעולה הנראית לנו מתאימה. אנו שומרים לעצמנו את הזכות לחקור כל חשד להפרה של תנאי השימוש הללו או של התנהגות בלתי חוקית או בלתי נאותה באתר או בשירותים. אנו נשתף פעולה עם כל חקירה של זרועות אכיפת החוק או עם כל צו בית משפט שדורש מאתנו או מנחה אותנו לגלות את הזהות, ההתנהגות או כל תוכן של כל גולש או לקוח שישנו חשד שנקט בפעולות הנחזות למנוגדות לדין.
  2. הזמנת מוצרים
    • ביצוע הזמנה באתר תהווה הודעה מוחלטת, סופית ובלתי חוזרת, מצד מבצע ההזמנה, קרי, אתה, לכך שקראת את תנאי השימוש, מדיניות הפרטיות, מדיניות המשלוחים ומדיניות ביטולים והחלפות, הבנת אותם ואתה מסכים לתוכן המוצג בהם. אין באמור בסעיף זה בכדי לגרוע מהתחייבויותייך כגולש או כלקוח באתר לעמידה בהוראות תנאי שימוש אלו.
    • במסגרת הליך ההזמנה, יהיה עליך להזין פרטי זיהוי מסוימים. הליך זה נועד לאמת את פרטי הזיהוי שלך. העסק שומר לעצמו את הזכות לשנות את אמצעי הזיהוי בכל אמצעי אחר בהתאם לשיקול דעתו הבלעדי.
    • לצורך ביצוע הזמנה תידרש למסור פרטים אישיים, לרבות שמך המלא, כתובת דואר אלקטרוני, מספר טלפון סלולרי, סוג שירות ופירוט “חופשי” ולאחר מכן גם פרטי כרטיס אשראי ופרטי ההתקשרות נוספים לפי הנדרש. יובהר בזאת כי אינך חייב למסור פרטים אלו ומסירתם תלויה ברצונך בלבד. יחד עם זאת, מסירת כל הפרטים המופיעים בשדות החובה מהווה תנאי לביצוע הזמנות באתר ו/או דרך הנציג הטלפוני.
    • על מנת להשלים את ביצוע ההזמנה בפועל, עליך לפעול באופן מלא אחר הוראות תהליך ההזמנה באתר ו/או לפי הוראותיו של הנציג הטלפוני אשר ישוחח עמך בעקבות הזנת פרטייך בתיבת “צרו איתי קשר”.
    • על מנת שההזמנה תתקבל, עליה להיקלט באתר או על ידי הנציג הטלפוני באופן תקין ומלא, כשהיא כוללת את כל הפרטים הנדרשים. עסקה שפרטיה לא מולאו כנדרש ו/או לא נקלטו ו/או נקלטו באופן משובש, וזאת גם אם מקור התקלה הוא באתר, לא תחייב את העסק. העסק אינו אחראי, ולא יהיה אחראי, לכל טענה בדבר אי נכונות ו/או אי דיוק ו/או פגמים בפרטים שנמסרו על ידיך בעת ביצוע הזמנת השירות ו/או לגבי פרטים שלא נקלטו במערכת המחשב של העסק ולכל נזק, חיסרון כיס, וכל טענה אחרת בקשר עם ביצוע משלוח ו/או הזמנה.
    • התשלום על המוצר מופיע באתר ו/או כפי שסוכם בינך לבין הנציג הטלפוני (להלן: “התשלום“). על כן, הבעלות על המוצר, עד לסיום התשלומים, תהיה שייכת לעסק.
  3. תשלום הזמנה
    • התשלום בגין השירותים השונים יעשה תמיד באמצעות האתר (PAYPAL ו/או כרטיס אשראי). פרטי אמצעי תשלום, הן באמצעות Paypal או כרטיס אשראי, לא ישמרו על-ידי העסק אלא יעברו ישירות באמצעות חברת סליקה, הכל בהתאם לאפשרויות המוצעות על-ידי העסק באותה עת.
    • קבלות יופיעו בסיום ההזמנה וכן תשלחנה בהתאם לחיובים שיבוצעו, באמצעות דואר אלקטרוני לתיבת הדואר האלקטרוני שמסרת במהלך ביצוע ההזמנה, לפי שיקול דעתו הבלעדי של העסק, הכול בכפוף לדרישות הדין.
    • מובהר ומוסכם כי יכולת העסק לעמוד בהתחייבויותיו כמפורט לעיל ולהלן, כפופות לאי קיום נסיבות כח עליון ו/או אי-קיום נסיבות וגורמים אשר אינם נמצאים תחת שליטתו הישירה של העסק. בהקשר זה מובהר כי אף אחד מהמשתמשים, לסוגיהם השונים, אינו נמצא תחת שליטה כלשהי של העסק וכי ההתקשרויות בין הצדדים היא עצמאית לחלוטין וכי לא יחולו בין העסק ו/או מי ממנהליו, עובדיו ו/או נציגיו לבין מבקרי האתר יחסי שונים מיחסיי מוכר וקונה).
    • כפי שצוין לעיל, חיוב בגין ההזמנה יתבצע באמצעות חשבון כרטיס האשראי במערכת סליקה חיצונית לאתר, פרטי כרטיס האשראי יוזנו בעמוד הסליקה וכל הפעולות המבוצעות לרבות המידע המועבר בתוך דף הסליקה, יהיו כפופים לתנאי השימוש והצהרת הפרטיות של מערכת הסליקה החיצונית ועליך חלה החובה לוודא את תקינות פרטיך כמפורט בסעיף 3 בתנאי שימוש אלו. פרטי האשראי יועברו לחברת כרטיסי האשראי, לצורך קבלת אישור לביצוע המשלוח. הזמנה שבוצעה באמצעות כרטיס אשראי הינה כפופה לקבלת אישור חברת האשראי לביצוע העסקה.
    • מובהר בזאת כי תנאי האשראי יהיו בהתאם לתנאים הנהוגים אצל העסק בעת מועד ההזמנה. העסק שומר לעצמו את הזכות הבלעדית לקבוע הסדרי תשלומים אחרים ו/או אמצעי תשלום נוספים ככל שיבחר ולפי שיקול דעתו הבלעדי.
    • כל תשלום אשר לא ייפרע במלואו ובמועדו, יישא ריבית והצמדה בשיעור המרבי הנהוג באותה עת בשוק הפיננסי ביחס לאשראי שקלי על משיכות חריגות (להלן: “הריבית החריגה“). הריבית החריגה מגלמת בתוכה גם את רכיב ההצמדה. אתה תחויב בתשלום לעסק בגין הוצאות גביה, לרבות הוצאות משפטיות ושכ”ט עו”ד, שהוציא העסק לצורך גביית חובות שלך כאמור.
  4. אחריות על תכשיטים
    • על כל מוצר מסוג תכשיט זהב ו/או תכשיט משובץ הנקנה בעסק תינתן אחריות מלאה על כל מקרה של פגם בחומר ו/או בייצור תינתן אחריות לכל החיים, למעט בגין אובדן התכשיט או חלקו. האחריות אינה כוללת נזק שנגרם כתוצאה משימוש לא נכון ו/או לא סביר בתכשיט ו/או בלאי סביר לרבות שבר, קרע וירידת ציפוי רודיום. טיפול בתכשיט על ידי מי שאינו מורשה על ידי העסק ישחרר את העסק מאחריות ומתן שירות. אין להתיז בושם, אלכוהול, תכשירי קוסמטיקה, או חומרים כימיים על תכשיטים או פנינים או אבנים. אין לישון עם תכשיטים. אין להביא תכשיטי פנינה במגע עם מים האחריות לא תחול במקרים בהם בוצע שינוי כלשהו במוצר על ידי גורם שאינו העסק.
    • תיקונים ניתן לבצע במקרים הבאים: (1) במקרה של פגמי ייצור במתכת; (2) במקרה של נפילת יהלומים קטנים ואובדנם, העסק ישלים את היהלומים בתכשיט משובץ (רק יהלומים הקטנים מ0.05); ו- (3) שיבוץ מחדש של יהלום שנפל אך נמצא ברשות הלקוח מכל גודל.

    • האחריות תקפה רק ללקוח המחזיק בידיו הוכחת קנייה מקורית, ורק אם הרכישה נעשתה באמצעות אתר העסק או במשרדיו. העסק שומר לעצמו את הזכות לדרוש מהלקוח להוכיח כי הוא הרוכש המקורי של המוצר, והאחריות אינה ניתנת להעברה. על הלקוח חלה האחריות וכל סיכון וחובות עבור אובדן, נזק וחבלה לגופו ו/או לרכושו ו/או לרכושם ו/או לגופם של צדדים שלישיים, הנובעים מהשימוש ו/או אי השימוש במוצר, למעט במקרים בהם נקבע בפסק דין חלוט כי הנזק האמור נגרם עקב רשלנותו הבלעדית של העסק.
  1. מגבלות על הגלישה ו/או השימוש באתר העסק
    • מלבד האמור במפורש בתקנון זה, אתה מתחייב שלא לנקוט ושלא להרשות לאף צד שלישי לנקוט בפעולות הבאות: (א) הנדסה לאחור, פירוק או כל ניסיון לגלות את קוד המקור של התוכנה שבבסיס האתר או השירותים; (ב) שינוי של האתר, עשיית מניפולציה בו, העתקה או יצירת יצירות נגזרות ממנו, כמו גם הפצה, השכרה, שידור, הצגה פומבית, פרסום, שידור, חלוקה, העברה או כל שימוש אחר שלא על פי תנאי השימוש הללו; (ג) הפעלה או אפשרות להפעיל כל יישום מחשב, רובוט, תוכנת ריגול או כל אמצעי אחר, לרבות תוכנות מסוג Crawlers, Robots וכדומה, לשם חיפוש, סריקה, העתקה או אחזור אוטומטי של תכנים מתוך האתר. בכלל זה, אין ליצור ואין להשתמש באמצעים כאמור לשם יצירת לקט, אוסף או מאגר שיכילו תכנים מהאתר או הקוד שלו; (ד) ניסיון להשבית או לעקוף כל מנגנון אבטחה של האתר; (ה) ניסיון להשיג סיסמא או פרטים אישיים של גולש רשום אחר או שימוש כוזב בהם; (ו) התחזות לגולש או לקוח אחר או הצגה כוזבת של דמותך; (ז) הפרה של זכויות הפרט וזכויות משפטיות של צדדים שלישיים לרבות השמצה, הוצאת דיבה, הפחדה, הטרדה או מעקב אחר גולשים אחרים; או (ח) הפרה של זכויות יוצרים, זכויות פרטיות, או זכויות מוסריות של כל צד שלישי.
    • האתר נועד לשימושך כגולש פרטי ומותנה בשימוש בפרטים אישיים ומהימנים שלך בלבד. אין לעשות באתר כל שימוש אחר שאינו שימוש אישי פרטי, לרבות, שימוש מסחרי לשם הפקת רווח וכיוצ”ב. כל שימוש מסחרי בשמו של העסק ו/או בקשר עם העסק, ללא קבלת הסכמה מראש ובכתב של העסק, הינו אסור בהחלט. האתר שומר על זכותו לבטל כל עסקה בעלת אופי מסחרי לפי שיקול דעתו הבלעדי.
    • אינך רשאי להשתמש בתכנים שמקורם באתר ו/או בצד שלישי. על הגולש או הלקוח באתר נאסר:
      • לבקש או לנסות, להשיג או לשמור, פרטים אישיים או כל סוג אחר של מידע הנוגע לגולשים או לקוחות אחרים באתר.
      • להסוות את מקור פרטי ההתקשרות של הגולש או הלקוח.
      • לעכב, לשבש, או למנוע בכל דרך אחרת כל שימוש או גישה לאתר או לבצע כל ניסיון להפריע לגולשים באתר.
      • להפריע או לשבש את האתר ו/או את שרתיו ו/או את חיבורי הרשת אל האתר.
      • לא לציית לכל הדרישות, הנהלים, המדיניות או התקנות של הרשתות המחוברות לאתר.
      • לנסות לקבל גישה בלתי מורשית לאתר (או כל חלק ממנו).
      • להשתמש באתר ו/או בשירותים בכל דרך שאינה תואמת את תנאי שימוש אלה.
      • לאסוף או לאגור מידע אישי על גולשים או לקוחות אחרים לשם מטרות כלכליות או בלתי חוקיות או על מנת להפיץ הודעות “ספאם” (כמפורט בהוראות הדין) לשרתי האתר ו/או לגולשים באתר.
      • למכור, לשדל, להפיץ או לעשות כל שימוש כלכלי במידע באתר או כל שימוש אחר באופן העלול לפגוע באדם או בעסק.
  1. קניין רוחני
    • כל הנתונים והמידע המצויים באתר לרבות טקסטים, נתונים, תמונות וסרטונים, למעט מידע המצוי בקישורים לאתרים אחרים שהאתר מפנה ו/או יכול להפנות אליהם, וכל זכויות הקניין הרוחני הקשורות בהם, לרבות זכויות יוצרים, פטנטים, סימני המסחר, סמלי המסחר (logos), עיצוב האתר, הינם רכושו של העסק והוא בעל זכויות ההפצה והשימוש בהם בישראל.
    • אין לראות במידע ובשירותים המסופקים על ידנו באתר כמקנים רישיון כלשהו או זכויות כלשהן בקניינו הרוחני של העסק או של צדדים שלישיים, לפי העניין.
    • זכויות היוצרים ברעיון העומד ביסוד האתר, לרבות סימניו המסחריים, עיצוב האתר וכן בכל פעולה אחרת באתר הייחודית והבלעדית לעסק, שמורים לעסק. על כן, אין להעתיק או לפרסם את דפי האתר במלואם או בחלקם ו/או לעשות בהם או במידע שבתוכם שימוש כלשהו, לרבות שימוש מסחרי, ללא הסכמתו המפורשת מראש ובכתב של העסק.
    • מידה ותספק לעסק משוב, פידבק, הערה או הצעה כלשהי לגבי האתר (“פידבק“), העסק יהיה זכאי לקבל רישיון בלעדי, ללא תמלוגים, תמידי, כלל עולמי ובלתי הדיר לשלב את הפידבק בכל המוצרים והשירותים הנוכחיים או העתידיים של העסק, והעסק יהיה זכאי להשתמש, ללא קבלת אישורך, בפידבק לכל מטרה שהיא וכל זאת מבלי להעניק לך כל תמורה שהיא. אתה מאשר כי פידבק כאמור יחשב כלא סודי. כמו כן, הנך מצהיר כי הפידבק אינו כפוף לתנאי רישיון כאלה ואחרים אשר יש בהם כדי לחייב את העסק לעמוד בחובות נוספים בקשר למוצריו ו/או לשירותיו הכוללים או המשלבים את הפידבק.
    • לעסק אין חובה לספק עדכונים, שדרוגים או גרסאות חדשות של האתר ו/או השירותים הניתנים דרכו תחת תנאי שימוש אלו.
  2. כתב ויתור והגבלת אחריות
    • שימושך באתר ו/או בשירותים הינם לפי שיקול דעתך ועל אחריותך הבלעדית.
    • העסק איננו נושא באחריות על כל תוכן שהתקבל מצדדים שלישיים, אלא כפי שנאמר מפורשות בתנאי שימוש אלו. האתר בכללותו, לרבות כל מידע המופיע בו וכל השירותים מוצעים לגולשים כמו שהם ובכפוף לזמינותם ((AS AVAILABLE ללא כל אחריות שהיא.
    • האתר, השירותים המוצעים והחומרים המצויים בו מוצעים וניתנים לשימוש, בכפוף לתנאי השימוש, כפי שהם (AS IS) וללא מצג, התחייבות ו/או אחריות מכל סוג שהוא, במפורש או במרומז. לא תחול על העסק כל אחריות שהיא, במפורש או במרומז בגין תכונות השירותים ו/או האתר, זמינות השירותים ו/או האתר, ואופי החומרים באתר, לרבות אחריות לתקינותו הטכנית של האתר, הפרה של זכויות והתאמת האתר למטרות מסוימות ו/או אנשים מסוימים.
    • העסק עושה מאמצים לשמור על תקינות פעילותו של האתר, אולם הוא איננו ערב לכך שהשירותים אשר ניתנים דרך האתר לא יופרעו ו/או יינתנו כסדרם ו/או מבלי הפסקות, תקלות, לרבות תקלות בחומרה, בתוכנה או בקווי התקשורת, ו/או כי האתר יהיה נקי מווירוסים ו/או מרכיבים הרסניים ו/או זדוניים אחרים. העסק לא יישא באחריות כלשהי, באופן ישיר או עקיף, לכל נזק או הוצאה הנובעים מהפרעה כאמור, לרבות מקרים בהם הזמנת עסקה על ידך לא התקבלה מכל סיבה שהיא, ו/או לכל בעיה טכנית המונעת ממך מלבצע הזמנת עסקה.
    • העסק לא יישא באחריות לפעילות בלתי חוקית על ידי גולשים ו/או מזמינים ו/או לקוחות ו/או כל גורם אחר שאינו מצוי בשליטתו המלאה.
    • כל הסתמכות על האתר, השירותים או התוכן הינה באחריותך הבלעדית ואנחנו דוחים כל אחריות, מפורשת או משתמעת, (א) לגבי הדיוק, האמינות, העמידה בזמנים, האבטחה או ביצועיו של האתר, השירותים או התוכן; (ב) שהאתר, השירותים ו/או התוכן יהיו ללא טעויות או שהטעויות, ככל שישנן, תתוקנה ו-(ג) לגבי הדיוק, האיכות, העדכניות, השלמות או השימושיות של כל מידע או תוכן המוגשים באתר או בשירותים המוצעים.
    • אנחנו משתדלים שהתוכן יהיה מדויק ככל האפשר. עם זאת, אין לעסק כל אחריות בגין תכנים שמקורם בצדדים שלישיים ואין לעסק ערובה למידת הדיוק של תכנים אלה. על כן, איננו מבטיחים שהתוכן באתר ו/או בשירותים יהיה מדויק, שלם, מהימן, עדכני או ללא שגיאות. איננו אחראים לכל תוכן שאינו מדויק או שהינו מוטעה. העסק לא יישא באחריות כתוצאה מהסתמכות הגולש ו/או הלקוח על המידע ו/או למידת התאמת המידע לשימושו ו/או לצרכיו של הגולש ו/או הלקוח.
    • כל עצה או מידע, שנמסרו בכל דרך שהיא על ידי העסק, לא ייצרו כל אחריות לעסק, מעבר למה שכתוב מפורשות בתנאים אלו. במידה ותסתמך על כל עצה ו/או מידע כאמור, הסתמכות זו הינה על אחריותך הבלעדית.
    • איננו מקבלים על עצמנו כל אחריות עבור כל שגיאה, השמטה, הפסקה, מחיקה, פגם, עיכוב בפעולה או שידור, כשל בקו תקשורת, גניבה או הרס או גישה בלתי מורשית או שינוי של תוכן כלשהו. העסק אינו אחראי לכל בעיה או תקלה טכנית של כל רשת או קו טלפון ו/או אינטרנט, מערכות מחשב מקוונות, שרתים או ספקים, ציוד מחשב, תוכנה, כשל בכל אימייל הנובעים מבעיות טכניות או עומס תנועה באינטרנט או באתר או בשירותים שלנו, לרבות כל פגיעה או נזק לגולשים או ללקוחות או לכל מחשב של אדם הקשור או הנובע מהשתתפות או שימוש באתר או בקשר איתו ו/או בקשר לשירותים ו/או בקשר לצדדים שלישיים.
    • בשום מקרה לא יהיה לעסק אחראיות לכל אובדן או נזק, לרבות פגיעה אישית או מוות, כתוצאה משימוש באתר ו/או במוצריו, מכל תוכן שפורסם או מהתנהגות של כל גולשי האתר ו/או השירותים המוצעים על ידי העסק, בין אם בצורה מקוונת ובין אם לאו.
    • העסק, מנהליו, נושאי המשרה בו, עובדיו ושליחיו בשום אופן לא יהיו אחראים כלפיך או כלפי כל צד שלישי לכל נזק או פיצוי שהוא, לרבות, ללא הגבלה, נזק או פיצוי כללי, אגבי, תוצאתי, עקיף, ישיר או עונשי הנובע מהשימוש באתר ובשירותים המוצעים בו או הקשורים אליהם.
    • החבות הכוללת של העסק במסגרת כל תנאי מתנאי השימוש הללו לא תעלה על הסכום ששילמת לעסק בכדי להשתמש באתר או הסכום ששולם עבור המוצר שסופק לך על ידי האתר. אי לכך, אם לא שילמת כל סכום לעסק כדי להשתמש באתר, לעסק לא תהיה חבות כלפיך בגין השימוש כאמור.
  3. פעולות שאסור לבצען
    • ישנן התנהגויות מסוימות אשר אסורות לחלוטין במסגרת השימוש באתר ו/או בשירותים. אנא קרא בקפדנות את האיסורים המופיעים להלן. אי מילוי על ידך אחר ההוראות אשר מפורטות להלן עלול (לפי שיקול דעתו הבלעדית של העסק) לגרום להפסקת הגישה שלך לאתר ו/או לשירותים.
    • אינך רשאי (ואינך רשאי להתיר לכל צד שלישי), אלא אם הדבר הותר במפורש על פי תנאי שימוש אלה: (א) להשתמש באתר ו/או בתוכן לכל מטרה בלתי חוקית, בלתי מוסרית, בלתי-מורשית ו/או אסורה ו/או שאינה הולמת את מטרת השימוש באתר; (ב) להסיר או להפריד מהתוכן ו/או מהאתר כל הגבלות וסימנים המציינים זכויות קנייניות של העסק או נותני הרישיון שלו, לרבות כל ההודעות הקנייניות המופיעות בהם והנך מצהיר ומתחייב בזאת כי תציית לכל החוקים החלים בעניין זה; (ג) להפר ו/או לפגוע בזכויות המשתמשים לפרטיות וזכויות אחרות, או לאסוף מידע אישי מזהה אודות משתמשים ללא הסכמתם המפורשת, בין אם באופן ידני או באמצעות שימוש בכל רובוט, “עכביש” “spider”, זחלן, כל יישום חיפוש או אחזור, או שימוש באמצעי, בתהליך או בשיטה ידניים או אוטומטיים אחרים על מנת להיכנס לאתר ולאחזר, לאסוף ו/או לשאוב מידע; (ד) לפגוע או לשבש בפעולת האתר או השרתים או הרשתות המאחסנות את האתר, או להפר כל חוק, תקנה, דרישה, נוהל או מדיניות של שרתים או רשתות כאמור; (ה) להצהיר הצהרות שקריות או להציג מצג שווא בנוגע לקשר שלך עם כל אדם או גוף, או לציין במפורש או במרומז כי העסק משויך אליך בכל דרך שהיא, מעניק חסות, תומך בך, באתר שלך, בעסקך או בהצהרותיך, או להציג מידע שקרי או לא מדויק אודות השירותים או העסק; (ו) לבצע כל פעולה היוצרת או העלולה ליצור עומס גדול ובלתי סביר על תשתית האתר; (ז) לעקוף את כל האמצעים בהם העסק משתמש על מנת למנוע או להגביל את הגישה לאתר; (ח) להעתיק, לתקן, לשנות, להתאים, למסור, להנגיש, לתרגם, להפנות, לבצע הנדסה חוזרת, להמיר קוד בינארי לקוד פתוח, לעשות דה-קומפילציה, או להפריד כל חלק בתוכן או באתר, או להציג לציבור, ליצור יצירות נגזרות, לבצע, להפיץ, לתת רישיון משנה, לעשות כל שימוש מסחרי, למכור, להשכיר, להעביר, להלוות, לעבד, לאסוף, לשלב עם תוכנה אחרת – כל חומר הכפוף לזכויות קנייניות של העסק, לרבות קניין רוחני של העסק, בכל אופן או בכל אמצעי, אלא אם הדבר הותר במפורש בתנאים ו/או על פי כל דין החל, המתיר פעולות אלו במפורש; (ט) לעשות כל שימוש בתוכן בכל אתר ו/או בשירותים אחרים המוצעים על ידו או רשת מחשבים, לכל מטרה, ללא הסכמה של העסק בכתב ומראש; (י) ליצור סביבת דפדפן, לתחם (frame), ליצור העתק (mirror) או לבצע in-line linking לכל חלק מהאתר ללא הרשאה מפורשת של העסק בכתב ומראש; (יא) למכור, לתת רישיון, או לנצל למטרה מסחרית כלשהי כל שימוש או גישה לאתר; (יב) ליצור מאגר מידע על-ידי הורדה ואחסון שיטתיים של כל או חלק מהתוכן; (טו) להעביר או להנגיש בכל דרך אחרת, בקשר לאתר או לתוכן, כל וירוס, “תולעת”, סוס טרויאני, באג, רוגלה, נוזקה, או כל קוד מחשב, קובץ או תוכנה אחרים אשר עשויים להזיק, או נועדו להזיק לפעילות של כל חומרה, תוכנה, ציוד תקשורת, קוד או רכיב; (טז) להפר אי אלו מהתנאים המופרטים לעיל ולהלן.
  1. שיפוי
    • הנך מסכים ומתחייב להגן על העסק, לפטור אותו מאחריות ולשפות באופן מלא ו/או לפצות את העסק, עובדיו, מנהליו, חברות קשורות עמו, או מי מטעמם, בגין כל נזק, הפסד, אובדן, תשלום או הוצאה שייגרמו להם, במישרין או בעקיפין, ובכלל זה שכר טרחת עו”ד, שכר מומחים והוצאות משפט סבירות, בקשר עם או עקב (א) הפרת תנאי השימוש על ידך, (ב) מכל עבירה שלך על החוק או על התקנות ו/או (ג) בגין כל טענה, דרישה ו/או תביעה שתועלה כנגד העסק ו/או מי מטעמו, על ידי מי מבאי כוחך ו/או על ידי צד שלישי כלשהו בקשר עם ו/או כתוצאה משימושך (מכל סוג שהוא) באתר.
  1. הפסקת שימוש של גולש באתר על ידי העסק
    • העסק שומר על זכותו להפסיק את פעילותם של כל הגולשים באתר, בכל עת ללא הודעה מוקדמת ולפי שיקול דעתו הבלעדי, לרבות, אך לא רק, אם לא יעמוד הגולש בתנאי כלשהו מתנאי השימוש. זאת, מבלי לפגוע בזכותו למצות סעדים אחרים הניתנים לו על פי דין. כאמור לעיל, העסק ישתף פעולה באופן מלא עם כל רשויות אכיפת החוק ו/או בתי המשפט או צו של מי מהם, לרבות גילוי זהותו של אדם אשר עשה שימוש בלתי מורשה באתר.
    • אלא אם אושר אחרת בהסכם כתוב, כל קישור שיעשה לאתר יבוצע על פי ההוראות שלהלן: (א) הקישורים לאתר לא יציעו, בכל דרך שהיא, או יציגו מצג כלשהו שלפיו העסק קשור לאדם כלשהו ו/או ישות כלשהי, או שהעסק מאמץ ו/או מממן מוצר ו/או שירות כלשהו; (ב) ההופעה, המיקום וכל מאפיין אחר של הקישור לאתר לא יהיו כאלו שיפגעו ו/או יפחיתו מסימני המסחר של העסק או מי מטעמו ומשמו הטוב ולא יהוו לשון הרע כנגדו; (ג) כל הקישורים לאתר יהיו אך ורק לדף הבית בכתובת האינטרנט כמפורט לעיל, ולא לדפים המצויים בתוך האתר שאינם בדף הבית (קישורים עמוקים); (ד) אין להציג את האתר, על ידי כל לחיצה על איזה מבין הקישורים לאתר, בתוך מסגרת (frame) של האתר ממנו מתבצע הקישור, או כל אתר שהוא; ו-(ה) אין לשנות, למסגר או ליצור מראה של כל תוכן המופיע באתר.
    • מבלי לגרוע מהאמור לעיל, העסק שומר לעצמו את הזכות לבטל את ההסכמות לעיל בכל זמן שהוא ולפי שיקול דעתו הבלעדי.
  2. חריגה של העסק מתנאי השימוש
    • במידה והעסק יחליט לחרוג מתנאי השימוש לטובת הלקוח, במקרים שיקבעו על פי שיקול דעתו הבלעדי, לא יהיה בדבר כדי ליצור תקדים מחייב בכל צורה שהיא ו/או כדי לחייב אותו לפעול באותו האופן או באופן דומה, בכל מקרה אחר.
    • כל ויתור מצידו של העסק בנוגע להפרה של הוראות תנאי שימוש אלה לא יהווה ויתור בקשר עם הפרה אחרת – בין אם דומה ובין אם שונה מהפרה שעליה הביע את ויתורו כאמור. בעניין זה, כישלון של העסק ו/או של מי מטעמו לממש ו/או לאכוף את הזכויות או ההתניות של תנאי שימוש אלה לא יחשב כויתור על זכויות או תנאים אלה.
  3. כלליות
    • העסק שומר לעצמו את הזכות לעדכן ו/או לשנות ו/או להוסיף ו/או לתקן ו/או להסיר חלקים בתנאי השימוש, מעת לעת, ולפי שיקול דעתו הבלעדי, ולעדכן את תנאי השימוש, וזאת ללא צורך בהודעה כלשהי מראש. בכל מקרה, אין בתנאי השימוש כדי לגרוע מהוראות כל דין. זוהי אחריותך הבלעדית לחזור ולעיין מפעם לפעם בתנאי השימוש, במדיניות הפרטיות, במדיניות המשלוחים ובמדיניות ביטולים והחלפות המפורסמים באתר על מנת להתעדכן בשינויים. כניסה לאתר ו/או גלישה באתר ו/או שימוש באתר מכל מין וסוג שהוא ולכל צורך שהוא, לאחר שינוי בתנאי השימוש אשר פורסמו באתר, מהווה הסכמה מלאה מצדך לשינויים ו/או לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות החדשים שפורסמו באתר.
    • כל-אחד מהצדדים מתחייב לשאת בעצמו בכל תשלומי המיסים החלים ושיחולו עליו לפי כל דין.
    • העסק רשאי להמחות ו/או להעביר ו/או להסב את זכויותיו לפי תנאי שימוש אלה, או חלק מהן, לכל תאגיד או גוף צד שלישי, לפי שיקול דעתו הבלעדי וללא צורך להודיע על כך מראש.
    • תקופת ההסכם תתחיל במועד שתקבל את תנאי השימוש הללו ותמשיך ללא הגבלת זמן, אלא אם היא תופסק בהתאם לתנאי השימוש האלו. כל צד יכול לסיים את תנאי השימוש הללו על ידי שליחת הודעה בכתב (כולל דרך האימייל). על אף סיומם של תנאי השימוש, סעיפים אשר מטבעם שורדים את סיום היחסים, יוסיפו להתקיים לאחר הסיום מכל סיבה שהיא.
  4. דין וסמכות שיפוט
    • הדין החל על תנאי שימוש אלו ועל כל הנובע מהם, או הכרוך בהם, לרבות פרשנותם, הינו דיני מדינת ישראל בלבד.
    • לבתי המשפט המוסמכים בתל אביב – יפו תהא סמכות השיפוט המקומית הבלעדית לדון בכל סכסוך ו/או שאלה משפטית בקשר עם תנאי שימוש אלה ו/או כל מחלוקת בעניין האתר והשימוש בו.
    • אם יוחלט על ידי בית משפט בעל סמכות שיפוטית קבילה כי הוראה מכלל הוראות תנאי השימוש אינה תקפה ו/או אינה אכיפה אזי הוראה זו תחשב כמבוטלת. הדבר לא יפגע בתוקפן של יתר ההוראות המופיעות בתנאי השימוש, אשר יישארו בתוקף מלא.
  5. יצירת קשר

לבירורים או שאלות בעניין תנאי שימוש אלה, באפשרותך ליצור עמנו קשר באמצעות טופס יצירת הקשר באתר או באמצעות שליחת דואר אלקטרוני ל [email protected]. כמו כן, באפשרותך ליצור עמנו קשר בדואר שימוען לכתובתנו המפורטת לעיל.

כל הזכויות שמורות. כל הסימנים המסחריים, הלוגו וסימני השירות (לעניין סעיף זה: “סימנים“) המוצגים באתר הם רכושם של העסק ו/או רכושם של צדדים שלישיים אחרים. אינך מורשה להשתמש בסימנים אלה ללא הסכמתנו בכתב ומראש או הסכמתו של צד שלישי כזה שעשוי להיות הבעלים של הסימנים.

 

תנאי שימוש אלו עודכנו לאחרונה בתאריך דצמבר, 2022.

    0
    העגלה שלכם
    העגלה שלכם ריקה בינתייםחזרה לחנות
      הזן קופון